24 Yemek Yönetimi | GÜVENILIR, SAĞLIKLI, KALITELI | Arkabahçe, Çatı, Yemek Atolyesi 


Üretim Merkezi

About eats

Üretim merkezimiz, 1500 m² kapalı alan üzerine kurulmuş, günlük ortalama 10.000 kişilik yemek üretim kapasitesine sahip bir tesistir.

Alt yapı ve çalışma şartları Kalite, Gıda Güvenliği ve Çevre duyarlılığı ile projelendirilmiştir.

Hammaddeden son ürüne kadar her aşamada gerekli kontrolleri sağlanarak gıda güvenliği riskleri bertaraf edilmektedir.

Bu amaçla;

  • Hammadde kontrolleri sırasında taviz vermiyoruz,
  • Her bir ürün grubunu kendine özgü ve tanımlı alanlarda işliyor, depoluyoruz.
  • Asgari hijyen şartlarını üretimin her aşamasında kontrol ediyoruz.
  • Personel hijyenini sürekli gözetim altında tutuyor, çalışanlarımızın düzenli olarak sağlık kontrolünden geçmesini sağlıyoruz.
  • Sebze ve meyvelerimizi mutlaka dezenfekte ediyoruz.
  • Mevcut ürünlerimizi iyileştirmek ve yeni ürünler ortaya çıkarmak için Ar-ge çalışmaları yapıyoruz.
  • Ürünlerimizin sıcaklık ve yabancı madde bulaşması gibi çevresel faktörlerden olumsuz etkilenmesini engellemek için ısı yalıtımlı özel taşıma kutuları (termoboxlar) ve ısı kontrolü sağlayan frigofirik donanımlı araçlar kullanıyoruz.