HİKAYEMİZ


“1999 yılında, ODTÜ’de küçük bir kantinde, anne yemeği sıcaklığındaki ev yemekleri ve meze çeşitlerinin yıllar içerisinde artan talep doğrultusunda genişledi.

Geçen bu süre zarfında iletişimi hiç kesmediğimiz öğrenci dostlarımızın beklentilerini karşılamak adına, konseptimizi tamamen değiştirerek kilogram üzerinden satışı gerçekleştirilen bir açık büfe restoran konseptine dönüştürdük. Bugün ise o küçük kantindeki samimiyeti, müşterilerimizle iletişimi, sıcak anne yemeğinin lezzetini kaybetmeden; üretim merkezimiz, 7 şubemiz ile yemek sektöründe köklü bir firma olma yönünde emin adımlarla ilerliyoruz.

Çözüm ortağı olarak bizi tercih eden, farklı iş kolu ve sektörlerden firmalara; her yaş ve eğitim grubundan hizmet verdiğimiz misafirlerimize, mekan gözetmeksizin kalite ve gıda güvenliği temel şartlarından ödün vermeden hizmet vermeye devam ediyoruz.”


HİKAYEMİZ


“1999 yılında, ODTÜ’de küçük bir kantinde, anne yemeği sıcaklığındaki ev yemekleri ve meze çeşitlerinin yıllar içerisinde artan talep doğrultusunda genişledi.

Geçen bu süre zarfında iletişimi hiç kesmediğimiz öğrenci dostlarımızın beklentilerini karşılamak adına, konseptimizi tamamen değiştirerek kilogram üzerinden satışı gerçekleştirilen bir açık büfe restoran konseptine dönüştürdük. Bugün ise o küçük kantindeki samimiyeti, müşterilerimizle iletişimi, sıcak anne yemeğinin lezzetini kaybetmeden; üretim merkezimiz, 7 şubemiz ile yemek sektöründe köklü bir firma olma yönünde emin adımlarla ilerliyoruz.

Çözüm ortağı olarak bizi tercih eden, farklı iş kolu ve sektörlerden firmalara; her yaş ve eğitim grubundan hizmet verdiğimiz misafirlerimize, mekan gözetmeksizin kalite ve gıda güvenliği temel şartlarından ödün vermeden hizmet vermeye devam ediyoruz.”

KURUMSAL DEĞERLERİMİZ


“20 senedir sadece yemek yapıyoruz. Her geçen yıl ürün ve hizmet kalitemizi geliştirerek daha çok mutlu müşteriye ulaştığımızı belirtmekten gurur duyuyoruz. İyi yemek bizce lezzetli olduğu kadar besleyici ve güvenilir de olmalı, doğru kaynaklardan gelmelidir. Bu tüm çalışanlarımızın paylaştığı bir vizyondur. Hem üretirken hem de servis ederken doğal kaynakları ve çevreyi korumaya özen gösteriyor; su kullanımı, ürün ve atık yönetimini tamamen çevre dosttu politikalarla ve insan sağlığını gözeterek taviz vermeden uyguluyoruz.”

KURUMSAL DEĞERLERİMİZ


“20 senedir sadece yemek yapıyoruz. Her geçen yıl ürün ve hizmet kalitemizi geliştirerek daha çok mutlu müşteriye ulaştığımızı belirtmekten gurur duyuyoruz. İyi yemek bizce lezzetli olduğu kadar besleyici ve güvenilir de olmalı, doğru kaynaklardan gelmelidir. Bu tüm çalışanlarımızın paylaştığı bir vizyondur. Hem üretirken hem de servis ederken doğal kaynakları ve çevreyi korumaya özen gösteriyor; su kullanımı, ürün ve atık yönetimini tamamen çevre dosttu politikalarla ve insan sağlığını gözeterek taviz vermeden uyguluyoruz.”

GIDA GÜVENLİĞİ VE KALİTE POLİTİKAMIZ


Sağlıklı ve güvenilir öğünler geçirmek isteyen müşterilerimizin beklentilerini karşılamak ve hammadde temininden, müşteri tabağına giden yolda kaliteli bir üretim ve sunum gerçekleştirmek üzere;

- Nitelikli personelimizin yetkinliklerini eğitim faaliyetleri ile sürekli arttırmayı,
- Tüm süreçlerimizi gıda güvenliği ve yasal mevzuat gerekliliklerini tam olarak karşılayacak şekilde yapılandırıp organize etmeyi,
- Paydaşlarımızla doğru zamanda etkin iletişim sağlamayı,
- Altyapımızı teknolojik gelişmeler doğrultusunda sürekli geliştirmeyi,
- Müşterilerimize özel tariflerimizle, lezzetli ve bol çeşitli sunumlar yapmayı, bunu yaparken tüm süreçlerimizde çevre duyarlılığı, doğal kaynakların korunması ve kaynak tüketimlerinin azaltılması yönünde hedeflerle ilerleyerek,
- “Mutlu İnsanların Mutfağı” sloganı ile hem çalışan hem de misafirlerimizin mutluluk ve memnuniyetlerini artırarak geliştirmeyi, ve bu konularda iyileşme ve gelişmenin sürekliliğini sağlamayı taahhüt ediyoruz.

Genel Müdür

GIDA GÜVENLİĞİ VE KALİTE POLİTİKAMIZ


Sağlıklı ve güvenilir öğünler geçirmek isteyen müşterilerimizin beklentilerini karşılamak ve hammadde temininden, müşteri tabağına giden yolda kaliteli bir üretim ve sunum gerçekleştirmek üzere;

- Nitelikli personelimizin yetkinliklerini eğitim faaliyetleri ile sürekli arttırmayı,
- Tüm süreçlerimizi gıda güvenliği ve yasal mevzuat gerekliliklerini tam olarak karşılayacak şekilde yapılandırıp organize etmeyi,
- Paydaşlarımızla doğru zamanda etkin iletişim sağlamayı,
- Altyapımızı teknolojik gelişmeler doğrultusunda sürekli geliştirmeyi,
- Müşterilerimize özel tariflerimizle, lezzetli ve bol çeşitli sunumlar yapmayı,
- “Mutlu İnsanların Mutfağı” sloganı ile hem çalışan hem de misafirlerimizin mutluluk ve memnuniyetlerini artırarak geliştirmeyi, ve bu konularda iyileşme ve gelişmenin sürekliliğini sağlamayı taahhüt ediyoruz.

Genel Müdür


EKİBİMİZ

Biz hep birlikte misafirlerimize mükemmel yemek zamanları yaşatmak için durmadan tutkuyla çalışıyoruz. Benzersiz bir iş yapıyoruz. Bu işi sadece işini seven, katma değer sağlayan, nitelikli ve istekli bir kadro ile yapıyoruz.